gselaci.wordpress.com

Rreth meje / About

Përshëndetje! Unë jam Gëzim Selaci, ligjërues në Departamentin e Sociologjisë të  Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës.

Kam studiuar Sociologji dhe Teori politike. Specializoj në legjitimimin e pushtetit dhe ndërtimin e shtetit.

Interesimi im përqëndrohet tek politika dhe pushteti në shoqëri, të kuptuarit e pranimit/mospranimin të autoritetit, dinamikës së identiteteve kolektive, si dhe aktivizmit politik.

Lexoni esetë akademike që i kam botuar në revista shkencore, apo artikujt e shkurtër të botuar në gazeta, revista e portale.

Nëse jeni student, gjeni materiale të nevojshme për kurset e mia në klasën virtuale (paswordët përkatës ua komunikoj në klasë).

Më shkruani në gezimselaci@yahoo.com, më ndiqni në twitter dhe çfarë po lexoj.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: